DU UDVIKLER VORES SOLIDE FORRETNING TIL GLÆDE FOR KUNDER OG SAMFUND

I Unicon bidrager specialister, ledere og key account managers til en bæredygtig og solid fremtid for vores forretning og for vores planet. Vi er en anerkendt og markedsledende producent og leverandør af verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt. Men de færreste ved, at vi blander beton efter 7.500 forskellige recepter, og at vi ligger i front i udviklingen af nye produkter og løsninger, der optimerer betonens anvendelsesmuligheder og byggeriernes energiforbrug, miljøvenlighed, indeklima og vedligeholdelses-behov. Du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit og dine kollegers arbejde i generationer. Her er du nemlig med til at sætte dit aftryk på projekter lige fra lokale anlægsbyggerier over kyst- og klimasikringsprojekter til national infrastruktur og arkitektoniske prestigebyggerier.  

Bliv en del af et solidt team, der skaber stærke resultater

For mange af os er vores team en reservefamilie, hvor individuelle udfordringer bliver til fælles indsatser. Her skaber ægte sammenhold resultater, der er større end summen af de enkelte indsatser. Og vi tror på, at sammenholdet og samarbejdet får folk til at trives, uanset om du er på et team med 20 kolleger på hovedkontoret i København eller med tre kolleger, der sammen driver en af vores betonfabrikker. Et stærkt sammenhold er det bedste fundament for et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor vi samtidig skaber resultater.

”De bedste kommentarer får jeg spontant
fra kunderne, når de har været mere end
almindeligt tilfredse med vores service.”

Allan Dahl, Senior Key Account Manager

 

Vær med til at forme en solid fremtid for en markedsleder

Nye tider kræver nye løsninger. Og vi forventer at vores ledere går forrest og sætter et godt eksempel ved at maksimere fordelene for hele organisationen, også selvom det indebærer at løbe en risiko. Men vi forventer også, at alle andre medarbejdere tager initiativ, foreslår forbedringer og påtager sig nye opgaver, selvom de ligger uden for ens sædvanlige rolle. Vi vil nemlig også i fremtiden være den foretrukne samarbejdspartner på prestigefyldte byggeprojekter og en pålidelige, respekteret leverandør af kvalitetsprodukter.