JOB OG KARRIERE

JOB OG KARRIERE

Som medarbejder hos os vil du få engagerede og dygtige kollegaer. Du vil have din daglige gang på en arbejdsplads med såvel lokale fordele som muligheder og udfordringer, som kun en stor international koncern kan give.

Vores talentfulde medarbejdere, vores værdier og vores resultater er tæt knyttet. Vi mener, at de bedste resultater kun kan opnås, hvis vi har motiverede og engagerede medarbejdere, der alle tror på vores værdier.

Værdierne skaber rammen for vores arbejde og trivsel, og hvis du kan genkende dig selv i dem, ser vi frem til at høre fra dig. Vi søger løbende nye kollegaer. Alle ledige stillinger annonceres under Ledige stillinger i menuen til venstre.

 

Værdiggrundlag

 • Passioneret effektivitet
  Vi værdsætter effektivitet, fordi det bedst kan betale sig. Både fordi hårdt arbejde er med til at cementere vores position som markedsleder, men også fordi veltilrettelagte og veludførte projekter betyder langt mere frihed, når arbejdsdagen er forbi.
 • Respektfuldt samarbejde
  Vi støtter hinanden, fordi vi ved, at vi står stærkest, hvis vi respekterer hinanden. Vores organisation består af mange lokale enheder, og ved at give plads til forskelligheder, bliver vores globale samarbejde en ubrydelig kæde af stærke kompetencer
 • Værdiskabende enkelhed
  Vi synes ikke, der er grund til at opfinde den dybe tallerken hver gang. For os kan den rigtige løsning snildt være den enkleste. Når først vi har fat i den lange ende, fokuserer vi på at komme i gang med at gøre visioner til vækst.
 • Kompromisløs fleksibilitet
  Vi følger fælles processer og deler best practices. Men vi glemmer aldrig, at vores kunders oplevelser er afgørende for vores overlevelse og vækst. Derfor forstår vi, at vi engang imellem kan være nødt til at gå i bro for at kunne levere en tunnel.
 • Smittende ansvarlighed
  Vi er stolte af, at drive en virksomhed, der nyder både international anerkendelse og lokal respekt. Vi giver plads til initiativ og mulighed for at tage ansvar for fremtiden. For vi ved, at mennesker der tror på det de gør, skaber resultater.