Unicon produkter og priser i 2 nye formater

Unicon produkter og priser i 2 nye formater

I Unicon forsøger vi at holde os opdaterede om trends og tendenser i byggeindustrien og vi kobler vores viden og indsigt til vores produkter. Det er vores intention at gøre det let at bygge og handle beton og pumper. For at være i stand til at formidle produkter, priser og serviceydelser på den bedst mulige måde har vi udviklet 2 nye formater, som skal gøre det lettere at handle beton og pumper hos Unicon.

Produktmagasinet er det nye format som samler inspiration og formidler information omkring brugen af beton. Her er de nyeste produkter fyldestgørende beskrevet side om side med generel viden, prissætning og uundværlig information om praktik og anvendelse. Magasinet er målrettet alle som i dag anvender beton eller som ønsker at lade sig inspirere til anvendelsen af beton.

Kvik-guiden giver det hurtige overblik over de mest anvendte betoner, priser, pumper og produkter. Her har vi samlet de mest nødvendige informationer i et lille, praktisk format, som er nemt at have ved hånden. Guiden er tiltænkt praktikeren som har brug for hurtig og konkret information i forbindelse med udførelsen af betonrelaterede opgaver.

Klik på billederne til højre for at få vist de nye formater som pdf-fil.

produktmag_245
kvik_guide_245