OM UNICON

OM UNICON

Tænk langsigtet – tænk i beton. Unicon véd, at pladsstøbt beton på mange måder er forud for sin tid. Ikke bare kan det give form til arkitekternes avancerede idéer og 3D modeller. Det er også i konstant udvikling mht. overflader og farver, så nytænkningen er en del af selve materialet.

Unicon véd bedre end nogen andre hvad beton kan og hvordan det kan inspirere – men vi fokuserer mindst lige så stærkt på at gøre arbejdet med beton enklere i dagligdagen for både større og mindre kunder. Dels ved konstant at udvikle nye teknikker og produktkvaliteter, dels ved at sætte helt nye standarder inden for håndtering og arbejdsmiljø. Resultatet er bedre projekter og større glæde for både bygherrer, arkitekter, entreprenører, rådgivere og private kunder.

Også når det gælder bæredygtigt byggeri med lavt energiforbrug, godt indeklima og minimal vedligeholdelse er Unicons beton og know-how med til at forme fremtiden.

Som leverandør og servicevirksomhed er Unicon aldrig statisk. Den systematiske opfølgning på alle forhold i en given leverance gør det let at lave forretning med Unicon. Den handlingsorienterede dialog med alle kunder vil ikke alene forme, men også sikre fremtidens værdiskabelse.

Unicon véd, at on-time delivery og leveringsmæssig fleksibilitet og tilpasningsevne ER et markedskrav fra alle kundetyper. Men vi ved også at man kun gennem fremtidssikrede IT systemer kan gøre det bedre end konkurrenterne. Unicon er markedsleder – i dag og fremover – fordi vi har sat al videnindsamling i system og fordi vi i al sin enkelhed er bedre til at dokumentere effektivitet end alle konkurrenter.