Forrygende travlhed i Aarhus i ugen op til jul!

Forrygende travlhed i Aarhus i ugen op til jul!

Unicons to betonfabrikker i Aarhus producerede og leverede mere end 5600 m³ beton i den sidste uge før jul, hvilket er et historisk højt niveau. Såvel store som små projekter havde alle behov for beton, som så kunne ‘modne’ (læs: hærdne) i fred og ro frem til opstarten af det nye år.

 

Højdespringeren var en leverance på 1800 m³ Anlægsbeton C40/50 til Letbanen i Aarhus-området – en overbygning til Bro 3 ved Søftenvej i det nordlige Aarhus. Arbejdet på denne bro begyndte sidste sommer og er en blandt flere broer, som skal forbinde strækningen mellem Skejby og Lisbjerg. Leverancen strakte sig over 34 timer, så vi leverede ca. 53 m³ beton i gennemsnit pr. time. Der var i en periode to pumper på arbejde, og alt forløb planmæssigt, selvom tilførsel af tilstrækkelige mængder delmaterialer nogle gange var tæt på at svigte. Den 19. december dukkede TV2 Østjylland op på byggepladsen og interviewede bygherren (Aarhus Letbane). Et tv-indslag fra dagens støbning blev vist samme dag i TV2 Østjylland, hvor de mange Unicon rotérbiler og pumper fik deres del at sendefladen.

 

Dagen inden leverede Unicon 800 m³ til en anden bro, ligeledes i forbindelse med Letbane projektet. Og i samme uge blev der kørt beton til en række andre større projekter (Ceres grunden, IKEA m. fl.), så det var en flok meget trætte produktionsassistenter, chauffører og pumpefolk, der nu kunne få sig en velfortjent juleferie. En fantastisk indsats, som Unicon kun kan være stolt af!

 

ekstern_nyhed_jan_14

Den 19. december 2013. Støbning af bro-overbygning (bro 3) til Letbanen ved Søftenvej i det nordlige Aarhus.

Jørgen Schou
Produktchef, Unicon A/S