BYGHERRE / ARKITEKT

NYE BETONTYPER - NYE MULIGHEDER

Beton sætter gang i idéerne til fremtidens mest spændende byggerier
Unicons beton er i dag et byggemateriale, der blander sig i alle byggeriets faser – lige fra form, farve og overflade i den mindste detalje til byggeriets totale udtryk. Selv de mest individuelle krav til design kan opfyldes, så smukke bygninger i unik arkitektur kan udvikles på tegnebordene uden at byggematerialet skaber begrænsninger. Ganske enkelt fordi en færdigblandet beton fra Unicon er multiformbar.Unicon blander sig på 50.000 forskellige måder
Unicon har 50.000 forskellige “recepter” til færdigblandet beton, som kan formes præcis efter tegninger og filer. Vi kan producere prøveblandinger, der med garanti vil svare til den endelige betonblanding, der leveres på byggepladsen. Og vi har et omfattende referencemateriale, der kan inspirere og naturligvis dokumentere en lang række af de innovative betonløsninger, vi har medvirket til at udvikle.

 

Lys beton
Én af vores løsninger specielt målrettet arkitekter og bygherrer, er UNI-Light® – en beton baseret på hvid cement.Den lyse farve appellerer til et publikum som i dag associerer beton med noget gråt og kedeligt. Med UNI-Light® ønsker vi at skabe en arkitektonisk trend for synlig, lys beton. Vi vil give publikum forståelse for, at beton ikke er synonymt med en trist, grå flade, men at beton kan opleves præcist, delikat og moderne i en lys nuance.De reneste farver får man ved at benytte hvid/lys beton som basis og så tilsætte farvestof i forskellige mængder. Men også sand og tilslag påvirker farven af den færdige beton, og man vil derfor kunne opleve regionale nuanceforskelle, afhængig af hvor sandet kommer fra.

UNI-Light egner sig lige godt til vægge og gulv, og er derudover særdeles velegnet til slebne eller polerede overflader.

Læs mere om UNI-Light®.
Læs mere om slibning og polering af betongulve under punktet Arkitektbeskrivelser.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA