BYGHERRE / ARKITEKT

FARVER OG STRUKTURER

Beton i farver fra Unicon – i hele Danmark
Modet til virkelig at arbejde med farvet beton bliver større og større. Den udfordring har Unicon taget op, så det nu er muligt at levere færdigblandet beton i næsten alle farver – fra hvide æstetiske facader til gulve i varme farver (naturligvis også med varme!) og helt specielle nuancer, der f.eks. skal tilpasses en omgivende natur. Den farvede beton leveres både fra Unicons fabrikker samt fra vores mobile anlæg.

Beton på overfladen
Det rå look har fortsat sin berettigelse som en af mange muligheder med beton. Men med ubegrænset formgivning og indfarvning, dukker spørgsmålet om overfladebehandling naturligvis også op. Her er der igen ikke rigtig nogen grænser for, hvad man kan ønske sig hos Unicon. Fra det spejlblanke til det ultrarustikke plus individuelle krav som vi meget gerne vil være de første til at opfylde.

Det er i de fleste tilfælde kun vores egen fantasi som sætter begrænsninger for, hvilke farver og strukturer man kan opnå med pladsstøbt beton.

Også når det gælder strukturer er der uanede muligheder. Specielt med tanke på forskalingstyper. Men det er ikke bare forskallingen som er med til at skabe betonens mangfoldige overfladestrukturer. Valg af forskellige tilslag og type af efterbehandling er også med til at bestemme overfladestrukturen.

Dialog skaber fremtidens løsninger
Vi er meget interesserede i at mødes med vores kunder – både om generelle spørgsmål og om specifikke projekter med krav til form, farver og overflader. Kontakt os på info@unicon.dk.

For eksempler se følgende eksterne links:

4g7e7473_470 (1)